Harmonikaundervisning hos Jørgen   

Harmonikaundervising

Med mere end 25 års erfaring i harmonikaundervisning på FOF i Århus, tilbyder Jørgen nu privat undervisning fra sin bolig i Aabyhøj.

Det hele startede, da Jørgen i 1962 som 10-årig selv begyndte at gå til undervisning hos Jarland på Århus Folkemusikskole. Derefter fortsatte han i 1969-71 på Højens Musikskole, nu med Wahle som lærer.

Jørgen blev uddannet som folkeskole lærer fra Århus Seminarium i 1976. I tiden på seminariet blev han undervist af Hanka (Anna Hansen). Fra 1988 og nogle år frem blev han undervist af Vagn Egon Jørgensen, hvor Jørgen
bl.a. fik styr på melodibassen.

Jørgen er et musisk mennesker, der udover harmonika også spiller klarinet og saxofon. Tilbage i 70´erne begyndte han at spille jugoslavisk folkemusik i gruppen Mila Mamo. Det var en spændende tid, der strakte sig over
11-12 år. I slutningen af 80´erne gik Jørgen til saxofon spil hos Niels Peter Henriksen. Dette gav ham et solidt indblik i jazz/swing musikken.

Blandt andre spændende undervisere, som Jørgen har mødt på sin vej, kan især nævnes Carl Erik Lundgård. Dertil kommer et hav af kurser i Rebild, Vestbirk, Skælskør og andre spændende steder.

Klik for større billede

Jørgen i TJH showroom i Aabyhøj

Jørgen har levet et spændende liv med musikken og det er det, han gerne vil give videre til dig, der måtte være interesseret i prøve kræfter med harmonikaen.

Jørgen tilbyder undervisning i spil på harmonika på adressen St. Blichersvej 19
i Åbyhøj. I vort showroom omgivet af pragtfulde harmonikaer er rammerne de helt perfekte.

Er du interesseret, så kontakt Jørgen på mob. 2046 2261 på hverdage efter kl. 16.00.