Emir Bosnjak møder HKH Prins Henrik!

Kronen på værket...

Emir Bosnjak har været på landsturne med teaterkoncerten ”Smukke Charlie”. Det er blevet til omkring 50 udsolgte koncerter over hele landet, hvor Beltrami C16 har været i brug for fuld skrue.

Som kronen på værket, nåede Emir også
at optræde for Prins Henrik, og de fik lejlighed til at hilse på hinanden efter koncerten. Det var i forbindelsen med fejringen af 100-års jubilæet for den franske forening "Alliance Francaise",
som havde inviteret Prins Gemalen med som gæst.

Den Franske Kvartet stod for den musikalske underholdning, og "Alliance Francaise" havde i forvejen fortalt Prinsen om Emir’s virtuositet, så Prinsen lyttede nøje under koncerten. Det blev til en hyggelig aften, og der blev også taget et billede af de to herrer sammen, hvor Prins Henrik takkede Emir for hans passion for musette musikken.

Emir komponerer musik til Prinsen..

Emir har i flere år samarbejdet med den franske sanger Claude Chichon, og efter mødet med Prinsen blev de begge to enige om, at gå i gang med et nyt projekt. Nemlig at skrive musik til digte af Prins Henrik.

I et brev fra Kongehuset meddelte Prins Henrik sin interesse og tilladelse til dette musikalske projekt, og Prinsen en signeret kopi af hans digtsamling til Claude og Emir.

Nu er Claude og Emir godt i gang med at skrive og indspille musikken i Emirs studie. for den planagt CD-udgivelse til Prins Henriks fødselsdag i juni 2012.

Til brug for den forestående opgave har Emir netop bestilt en pragfuld fransk musette harmonika hos Claudio Beltrami, der får navnet Beltrami Royal Gold.

Klik for større billede!

Emir Bosnjak mødtes med Prins Henrik

Beltrami C16 for fuld skrue!

Klik for større billede!

Emir Bosnjak og hans elskede Beltrami C16