Månedens Melodi

Velkommen til Månedens Melodi

Formålet med denne side er at bidrage med lidt musikalsk inspiration, - de udvalgte melodier vil blive gennemgået, som vi spiller dem. Vi vil forsøge at referere til vores Spilleteknik lektioner, hvor vi kan. Hver måned kan du finde en ny melodi med noder, tips til spilleteknik og sikkert et musikeksempel. 

Hensigten med Månedens Melodi er ikke at forsøge, at erstatte den så nødvendige og regelmæssige kontakt til din lokale spillelærer.

I skrivende stund har vi lagt musik ind på de fleste af Månedens Melodier, - undtaget Maj 2001, September 2001 og December 2001.

Afspilning af Månedens Melodi

Med mindre du kører ISDN eller ADSL kan melodien "hakke" lidt under afspilning direkte fra Internettet, - men spiller du så melodien igen umiddelbart efter, - så vil den køre  flydende igennem.

Gem Månedens Melodi 

Højreklik på "Gem musikeksempel" og venstreklik så på "Gem destination som.." og placer så filen et egnet sted på din PC. Vi bruger specifikke identifikationer f.eks. "02_2001_03.mps", - men du kan nemt selv omdøbe filen til et mere sigende navn.

Optagelse af Månedens Melodi

Når vi optager Månedens Melodi og Spilleteknik sker det under intermistiske forhold, - helt nøjagtigt på Tom´s lille kontor i Assentoft. Lydkvaliteten er ikke som fra et studie, - det har heller aldrig været meningen.

Her indspiller Jørgen "Du är den enda" på sin Beltrami P22 Artist Cassotto Gold. En gang Beltrami altid Beltrami.

Månedens Melodi som PDF filer

Vi vil fremover lægge Månedens Melodi med tilhørende noder ind som PDF-filer, - det gør det lettere at indlæse og udskrive, - og fylder heller ikke så meget på Internettet. For at kunne læse en PDF-fil skal man bruge Acrobat Reader. Hvis du ikke har programmet i forvejen, så installeres det nemt og gratis ved at følge nedenstående anvisning.

Installation af Acrobat Reader 

1. Det er nemt at installere Acrobat Reader, - klik blot på ikonet:

 

Du vil nu på dansk blive guidet igennem installationen! Det kan godt tage lidt tid, for der skal i alt downloades 16,5 MB.

Hvis du mod forventning løber ind i problemer, så ring på mobil 3033 8123 (Tom) og vi hjælper dig så godt vi kan.

God fornøjelse

Tom & Jørgen